Tallinn, Estland 8.-10. mai

Kveldsarrangementer

Det legges opp til to felles middager under studieturen. Se forøvrig programmet for turen for informasjon om de aktuelle tidspunktene. 

Olde Hansa

Første dag i Estlands hovedstad vil middagen bli servert på middelalder-vis. I det man setter foten inn døren til Olde Hansa forstår man at Tallinn var middelalderens hovedsted. Olde Hansa er innredet som et kjøpmannshjem på 1400-tallet og serverer et stort utvalg retter fra middelalderen.

Vi blir servert i henhold til gamle tradisjoner og ritualer. Kostymer og musikk er gjennomført i samme stil. En ting er i alle fall sikkert - her er det atmosfære! God mat, god service og en herlig restaurantopplevelse venter oss hos Olde Hansa! 

 

Adresse: Vana Turg str. 1, gamlebyen - Se kart

 

 

 

Restaurant Cru

Tirsdag kveld går turen til Restaurant Cru. Inspirert av den historiske atmosfæren i gamlebyen, tar Cru sikte på å finne en balanse mellom klassisk og moderne mat. Restauranten kan skilte med prisbelønte kokker, og spesialiserer seg på fransk og estisk mat. 

Restauranten er renovert etter de opprinnelige bygningsplanene fra 1500-tallet, noe som skaper en autentisk følelse av senmiddelalderen.

 

Adresse: Viru 8, gamlebyen - Se kart